søndag 3. juni 2012

Kan du hjelpe meg...? Prosjekt brannmur!

Jeg har en brannmur i teglstein-lignende materiale. Jeg tenker at denne brannmuren må jeg bare gjøre noe med - snarest! Har sett for meg at den kan pusses eller males eller noe lignende. Jeg tror det er uaktuelt å rive muren og sette opp noe nytt. Kunne tenkt meg den mye lysere, men er litt usikker på å male den helt hvit.

Har du noen tips å komme med? Og kanskje noen bilder som du kan dele med meg...:-)

Legger ved noen bilder av "problemet" her:Huff, blir nesten uvel av disse bildene - virkelig på tide å få gjort noe med dette problem-hjørnet!

Håper ikke noen føler seg støtt nå - kanskje du har en slik brannmur og synes den er veldig fin. Og det er den helt sikkert! Men her hos meg passer den ikke inn!

Noe som er langt hyggeligere enn brannmurer er at jeg i kveld skal høre på datteren min, Andrea, spille konsert på fiolin sammen med Alexander Rybak. Dvs ikke min datter alene sammen med Rybak da..., det er flere kulturskoleelver som deltar. Jeg har vært og tyvlyttet på øvelsen litt tidligere i dag, og det hørtes ut som om jeg har noe å glede meg til :-) De er så utrolig flinke!

Avslutter med dette bildet (som forhåpentligvis veier litt opp for bildene over her:-))


Ønsker dere alle en deilig søndagskveld!

2 kommentarer:

  1. Hei :) Din blogg var jo så fin ! Ser ut som du har holdt på lenge :).
    Klem fra Christina

    SvarSlett
  2. Takk i like måte! Så snill du er, Christina :-)

    SvarSlett

Vi elsker å få kommentarer :) Vi leser og koser oss med alle! Tusen takk for ditt bidrag!