mandag 4. juni 2012

God mandag!

Inspirert av Prinsesse Elin http://www.prinsesseelinsblogg.com/ ønsker jeg dere alle en herlig mandag :-)
Mandag er faktisk en fin dag. En helt ny uke med helt nye muligheter!

Vil samtidig tipse om en konkurranse på bloggen Sivs Hus http://sivshus.blogspot.no/ Her kan du vinne deilig duftlys fra Kew Royal Botanical Garden!Lykke til med konkurransen! Og nyt en fantastisk mandag :-)12 kommentarer:

 1. Fine Bilder ! :)
  Jeg lurte på om du har noen tips, for som du vet er jeg helt fersk i bloggverden ! :) Jeg elsker interiør og drømmer om å åpne en butikk en gang. Hvordan klarte du alt det her ?
  Tar imot alle tips med stor takk :)

  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt fersk i bloggverden selv jeg! Har bare holdt på med bloggen litt over en måned. Synes det er veldig interessent. Får mange gode interiørtips fra alle de fine bloggene her, bl a din blogg :-)

   For å starte butikk, er det litt forskjellig man må sette seg inn i. En del papirarbeid. Det er kanskje den kjedeligste delen av arbeidet :-) Men veldig viktig, ellers kan det bli enda kjedeligere! Anbefaler deg å gå inn på Altinn og lese der. De har mye god informasjon for de som ønsker å starte og drive bedrift.

   Selv har jeg hatt lyst til å starte butikk i mange år, men har ikke hatt mulighet før nå. Jeg har mange ideèr med VillaVanilla i tiden fremover, og jeg gleder meg til å utvikle butikken videre. Og nye ideèr kommer til underveis! Det er i hvert fall ikke kjedelig og det er en veldig interessent jobb :-) Butikken krever mye tid. Men har man interessen, så er det bare morsomt! Interiør, smykker, klær og velvære - det kan vel ikke bli kjedelig!

   Klem fra Mariann

   Slett
 2. Tusen takk Marianne ! :) Da skal jeg sjekke ut den siden :)

  SvarSlett
 3. Kan jeg spørre deg hvor lang tid det tok for deg når du startet butikken å komme på pluss siden, og hvor mye man selv burde ha å legge i :) ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jeg akkurat åpnet min nettbutikk. Den første offisielle åpningsdatoen var nå 1. juni, men vi tyvstartet litt :-)Det tar nok litt tid før det man har investert og alt betaler seg og går i pluss. Forventer ikke noe lønn i år..., men det er jo lønn nok å jobbe med noe som er så interessent :-)
   Hvor mye man må legge i er nok veldig varierende. Tror ikke jeg har noe fasitsvar på det, men vil tippe at det ikke er mulig under et 6-sifret beløp i hvertfall. Det blir vel litt etter hva man gjør det til selv.

   Slett
 4. Tusen takk Mariann ! :)
  Nettbutikken din er veldg fin ! :)

  SvarSlett
 5. Hei hei Mariannvennen :)

  Så koselig bloggtips :) Og det er jo helt sant, mandag er den første dagen på ei ny spennende uke :) En herlig måte å se det på :)

  Og de duftlysene så veldig herlig ut, jeg elsker jo duftlys :) Da må jeg nok titte innom der og :)

  Tusen takk for så gode ord inne hos meg :) Det varmer veldig :)

  Ha en herlig mandagskveld :)
  Klem og kos Lisa:)

  SvarSlett
 6. Hei :)
  så fin bloggdu har. Jeg har vært innom deg her idag og tittet på bildene her. Og jeg koste meg veldig her.

  Jeg fant ikke følger-knappen, men jeg legger deg til i minn rollup jeg da. Ønsker å følge deg videre.

  Og duftlysene så herlig ut...

  Ønsker deg en fin uke med sol og glede:)

  Klem fra Margareth

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Margareth! Det er veldig hyggelig med så hyggelige kommentarer!
   Det er så gøy med bloggen. Man kommer i kontakt med andre med samme interesser og får så mye herlig inspirasjon! Som bloggen din f eks!!! Jeg legger meg til som følger av din blogg. Jeg har hatt en Følger-knapp jeg også, men den har vært litt dårlig plassert - langt nede på siden. Har flyttet den opp nå! Hyggelig om du vil legge deg til :-)
   Ønsker deg en fantastisk dag og uke! Jeg er veeeldig tidlig oppe i dag og har laget meg en deilig frokost. Det er godt med god tid på morgenen :-)

   Slett
 7. Hei Mariann ! :)
  Jeg ser du tipser om bloggen min ! Og det er jeg veldig glad for. Jeg prøver å få det til på min også, men finner ikke ut hvordan jeg lager en slik liste :/?

  Christina

  SvarSlett
 8. Hei på deg :-)

  Du tenker på listen med blogger jeg følger? Jeg legger meg inn som følger ved å trykke på "Bli medlem". For å vise hvilke blogger jeg følger går jeg tilbake til forsiden til min egen blogg og trykker på det lille ikonet med verktøy som du finner under "Blogger jeg følger" (eller om det heter noe annet hos deg). Trykk på "Legg til i liste" og kopier nettadressen inn i feltet "Legg til i blogglisten".
  Var det forståelig?
  Jeg rotet litt med dette helt i starten jeg også...

  SvarSlett
 9. Hei på deg.
  Flott blogg du har, og tusen takk for fine bloggtips.
  Har kost meg med masse fine bilder her hos deg ;))
  Ønsker deg en riktig finfin onsdag, og ja jeg er helt enig med deg..., mandag er en fin dag - ny uke, nye muligheter ;)
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett

Vi elsker å få kommentarer :) Vi leser og koser oss med alle! Tusen takk for ditt bidrag!