mandag 7. januar 2013

Januarsalg & Mannequin-oppdrag :o)

Vi har lagt bak oss et spennende år - mye har skjedd på den korte tiden VillaVanilla har eksistert. Takket være dere kjære kunder kan vi fortsette inn i et nytt spennende år! Vi gleder oss veldig og har allerede brettet opp ermene og planlagt både det ene og det andre ;)

Snart er det messe på Lillestrøm igjen - her gjøres det innkjøp for hovedsaklig høsten 2013. Vi trenger deres ønsker om hva dere vil ha mer av! Både innen interiør og klær.Hjelp oss med dine ønsker!

Vi takker også for alle som har sendt oss hyggelige e-poster etter forrige blogginnlegg. Her skrev vi at vi trenger mannequiner til noen av våre kommende show. Vi tar fortsatt i mot interesserte her - send oss en e-post, så har vi kontaktopplysninger tilgjengelig når vi skal gå i gang med moteshowplanleggingen ;) Lønnen er som nevnt i tidligere blogginnlegg ikke den høyeste..., men vi skal nok få til noe fint allikevel ;) Du trenger ingen annen erfaring enn at du har lyst til å vise frem fine klær - positive, sunne og friske jenter/damer i alle størrelser og fasonger er hjertelig velkomne!

Januarsalget starter for fullt hos oss i dag! Vi har mange lekre go`biter i nettbutikken! Skynde deg å sikre deg din favoritt!Ha det fint så lenge - håper vi "sees" i nettbutikken!

Klem fra jentene i VillaVanilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi elsker å få kommentarer :) Vi leser og koser oss med alle! Tusen takk for ditt bidrag!