mandag 31. desember 2012

Takk for 2012 og velkommen til et godt nytt år 2013!

Tusen takk for et fantastisk år i 2012! Det har vært både innholdsrikt og spennende. Tenk at vi i 2012 startet opp VillaVanilla!!!

Vi startet opp på sensommeren med mye interiørvarer og litt klær, men endret oss raskt til å være en motebutikk med utvalgte interiørvarer. Og det er med dette konseptet vi vil jobbe videre med VillaVanilla. Vi jobber for tiden med å finne de helt spesielle varene vi vil ha innenfor interiør. Vi har varer fra Optimist of Norway - noe vi er veldig glade for og kommer til å satse mer på i tiden fremover. Har du ikke testet ut disse varene kan vi sterkt anbefale pleddene, putene, sengetøyet og alt annet.... De har supergode tilbakemeldinger - og er "dessverre" meget vanedannende ;)))
Har du noen ønsker innenfor interiørdelen vår? Vi kommer i hovedsak til å satse på tekstiler og andre myke interiørvarer. Vi blir veldig glade for ønsker og tilbakemeldinger her!Litt tøft er det å være ny på markedet - det skal det så absolutt ikke legges skjul på..., men sett under ett har vi egentlig hatt en veldig fin utvikling. Vi mener vi har funnet vår lille nisje i markedet som vi både trives godt med og vil bygge videre på, og det er så hyggelig når vi mottar e-poster fra fornøyde kunder, meldinger på Facebook og Instagram - det håper vi dere fortsetter med! Og tips gjerne andre om oss - det liker vi godt ;)

I tiden fremover trenger vi hjelp fra dere kjære kunder, lesere og andre! Vi trenger hjelp til å vite hva dere vil ha mer av, hvilke arrangementer vil dere vi skal holde og i det hele tatt; hva er det du vil at vi skal gjøre mer av i tiden fremover?
Vel, vi har ikke holdt noen arrangementer ennå, men vi planlegger bl a venninnekvelder i showroomet vårt med litt enkel servering, hyggelig stemning og selvfølgelig gode rabatter på klær, sko og tilbehør :))) Høres dette interessent ut? Send oss en e-post om du ønsker å booke tid eller vil ha mer informasjon!
Moteshow planlegger vi også, noe vi tror blir riktig så morro! Kanskje du vil være en av våre mannequiner for en kveld? Dårlig betalt, men noe fint skal vi nok finne på ;)

Som vår manneqiun kan du nok forvente en bittelitt mindre høytidelig stemning enn det var under f eks visningen av den nye kolleksjonen SS2013 til Victoria Beckham 
under denne høstens New York Fashion Week.
 (som forøvrig undertegnede er en veldig stor fan av... ;))) Utrolig flink designer!)


Ta gjerne kontakt med oss på e-post: post@villavanilla.no


Da gjenstår det å ønske dere alle en fantastisk herlig kveld og et godt og deilig nytt år!Klem fra alle oss i

1 kommentar:

  1. BlueHost is ultimately one of the best hosting company for any hosting services you might need.

    SvarSlett

Vi elsker å få kommentarer :) Vi leser og koser oss med alle! Tusen takk for ditt bidrag!