søndag 1. juni 2014

Saint Tropez - et nytt klesmerke hos VillaVanilla

Nå idag har det vært vareopptelling for å gjøre oss klar til Shopping Spree på Miinto imorgen. Shopping Spree betyr at det er 20% på alle varer i hele nettbutikken vår på Miinto, så det er verdt å ta en titt! Annet spennende som har skjedd er at vi har tatt bilder av de nye varene vi akkurat har fått inn fra Saint Tropez. Dette er et merke, i tillegg til et annet klesmerke til fra høsten..., som vi skal satse mye på i tiden fremover og det er gøy å se at dere har tatt så godt i mot klærne vi har fått inn!

Saint Tropez er et merke som er gode på pris og de leverer bare såååå mye fint!

Se i nettbutikken under merket Saint Tropez, så ser du alt det fine vi har :)

I dag har vi tatt noen bilder av et par topper. De er fine å se på og fine på pris. Det er en fin kombinasjon. Eller hva? :)

Dette er en kjempefin skjorte som koster 349,95 NOK. Den har 3/4 korte ermer og har et fint mønster i svart. Fargen er i dus lys rosa og passer f eks fint til Blink Jeans! HER finner du Saint Tropez paisley printed skjorte.

Denne nydelige blusen koster bare 399,95 NOK! Fargen er i Dark navy blue og har rhinstones øverst på lommen. Ermene på denne er også 3/4 korte. Om du vil se flere bilder av denne blusen så trenger du bare å trykke HER

Ha en fortsatt fin dag!

Her hos oss stråler solen på sitt fineste, og vi håper at den også gjør det hos deg :)

Klemmer fra alle jentene i VillaVanilla 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi elsker å få kommentarer :) Vi leser og koser oss med alle! Tusen takk for ditt bidrag!