søndag 26. januar 2014

Ny giv og "skumle" planer :)

Hei, kjære kunder og lesere :)

Innkjøpsmessen januar 2014 på Lillestrøm er gjennomført for vår del og vi kommer hjem med store, flotte inntrykk. Det finnes så mye fint "der ute" og det er ikke bare-bare å velge ut - det er faktisk ikke enkelt i det hele tatt :)

2013 er tilbakelagt. Vi ser tilbake på et år med forandringer og tilpasninger. Det er ingen dans på roser å drive en liten uavhengig butikk i konkurranse med de mer etablerte butikkene og kjedene, men vi biter oss fast og jobber hardt og trutt. Dette blir bra! 

I 2013 valgte vi å legge ned egen nettbutikk og inngikk i stedet et samarbeid med miinto.no Dette har vist seg å være en god avgjørelse og vi tror også at våre kunder opplever miinto.no som er trygg og god nettbutikk å handle i. Det å samarbeide med andre gir oss ikke så frie tøyler som vi skulle ønske at vi hadde, men alt i alt er vi godt fornøyd :) 

På slutten av 2013 reåpnet vi showroomet/butikken vår i Spydeberg. Mange har funnet veien til vårt litt finurlig, godt bortgjemte lokale på Tebosenteret i Spydeberg. Vi har vurdert om vi ble nødt til å lage kart og dele ut kompass for at kundene våre skulle klare å finne oss, men det ser ut til ikke å være nødvendig :) Tusen takk til alle dere som har besøkt oss og alle de gode tilbakemeldingene. Det varmer godt :)

Apropos butikkdrift i Spydeberg.... dere som har besøkt oss i 3. etg på Tebosenteret vet at plassen vi disponerer ikke er av de romsligste. Nå ser vi oss om etter nye lokaler i Spydeberg og håper å finne et lokale som befinner seg på bakkeplan. Vi har store planer og er helt sprekkferdige med dele alt det nye som skal skje, men inntil alt det formelle er på plass må vi holde inne med ideene våre.... Det vi kan si er at vi vet at det vil bli veldig, veldig bra! Det dere kjenner oss for i dag vil fortsette, men noe annet nytt og spennende er også på trappene... !

Nye merker er på vei inn denne våren. Vi skal lage egne blogginnlegg på dette. Her kommer det både nye klesmerker og interiør. Vi er veldig glad i italiensk og skandinavisk mote/design, så det er vel ingen stor overrakselse at vi henter inn flere merker herfra ;)
Barfota, Blink Jeans, MOO og An Act of Style er vi veldig glade for å ha hos oss videre. Disse leverer akkurat det vi vil ha og nå utover kommer det MYE fint! 

Håper dere følger oss videre! Gi oss gjerne en tilbakemelding om det er noe vi mangler, f eks merker eller produktgrupper vi bør ta inn i butikken vår ;) 


Avslutter med denne...:
God søndagsklem fra jentene i VillaVanilla 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi elsker å få kommentarer :) Vi leser og koser oss med alle! Tusen takk for ditt bidrag!