søndag 18. august 2013

Vi flytter til Miinto!

Hei og tusen takk for at du besøker bloggen og leser denne viktige nyheten!

Det å drive motebutikk er morsomt, spennende, givende og masse kos. Samtidig krever det mye jobb/egeninnsats og en god porsjon kreativitet! Det er et tøft marked, men det er bare å stå på :)

Vi startet opp Villa Vanilla for ca 1,5 år siden, og denne butikken har blitt vårt lille hjertebarn. Vi har blitt rike på nye bekjentskaper, nye innblikk, nye erfaringer og fått kjent litt på hvor tøft det er å drive en liten, nyoppstartet butikk for seg selv.
Men moro er det, og vi elsker det!

Januar i år ble vi en del av Miinto.no.
Miinto er et online shoppingsenter med mange av dine favorittmotebutikker, bl a Villa Vanilla :) Vi har siden da i praksis drevet to nettbutikker, men vi har nå besluttet at vi vil flytte hele nettbutikkdriften over til
  nettbutikken vår på Miinto.

På Miinto får du fri frakt i hele Norge, gode betalingsløsninger og kundeservicesupport via chat, e-post og telefon.










Vi vil, når all nettbutikk-drift er flyttet over til Miinto, lage en ny fin hjemmeside på www.villavanilla.no hvor vi legger ut informasjon og mye fint og spennende.
I tillegg vil vi bruke denne bloggen mye mer aktivt enn tidligere, ha spennende konkurranser og kanskje noe mer... Følg med :) 

Registrer e-postadressen din i feltet øverst på venstre side av denne bloggen "Follow by Email", så holder du deg oppdatert på våre blogginnlegg - det kan lønne seg :) 


Vi fortsetter med nettbutikk på www.villavanilla.no til ca medio oktober! Inntil videre har vi normal drift og tar i mot bestillinger og forhåndsbestillinger som tidligere.

Siden vi planlegger å stenge nettbutikken på www.villavanilla.no, fortsetter vi, frem til stengedato, med svært gode tilbud på store deler av vareutvalget vi har der! 


Hjertelig velkommen til oss!


Send oss en e-post om du har spørsmål:
villavanilla.fashion@outlook.com

eller legg igjen en kommentar her!




1 kommentar:

  1. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Get professional trading signals sent to your cell phone daily.

    Follow our signals NOW and profit up to 270% per day.

    SvarSlett

Vi elsker å få kommentarer :) Vi leser og koser oss med alle! Tusen takk for ditt bidrag!