mandag 3. juni 2013

Monrow med sin fineste kolleksjon :)

Må bare lage et blogginnlegg med det siste vi har fått fra Monrow. Det er så fine klær og vi skulle ønske det var mulig for oss å vise klærne live! 

Denne camobuksa fikk vi inn for en liten tid tilbake. Utrolig fin. Knappelukking. Bare kjempefin! Lett, deilig kvalitet med god strech.
En storfavoritt :)
Også har vi Alli trousers. Litt korte på leggen og med en liten glidelåslukking nederst på beina. Mykt og deilig stoff, godt med strech. Bare elsker den buksa :) (den også!!!)
Justine jeans - En storfavoritt! Utrolig lekker. Tight jeans med en kledelig glidelåslukking bak. Bare elsker den!

Også har vi denne da! Hope trousers! Samme modell som camojeansen. Knappelukking og godt med strech i stoffet. Tøff og lekker bukse!
Og dagens nyheter:

Irene topp. Nydeligste viskosetoppen <3 Her i fargen cremehvit! Buksen på bildet er den samme som rett den rett over her (Hope jeans)!
Toppen har vi også i fargen mørk grå! Superfin sammen med Justine jeans!Til slutt må vi ha med to superlekre cardigans i strikket kvalitet som vi fikk levert i dag. Vi falt pladask for disse når vi så disse på innkjøpsmessen i januar. 

Her er den lysegrå med paljettpynt på ryggen. Must Have!


Og denne...To av bildene viser den i blå farge. Vi har den i en lekker grønngrå farge. Diskret, lekker liten stjernedetalj  på ryggen.
Nok en Must Have :)Puh... Her var det mye Must Have, Bare elsker den, Lekker osv... Men sånn er det bare! Klærne er bare sånn :) 


Klem fra oss!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi elsker å få kommentarer :) Vi leser og koser oss med alle! Tusen takk for ditt bidrag!